عضو دفتر سیاسی حزب الله لبنان اظهار داشت: اهتمام به قرآن کریم به عنوان کتابی جامع و فراگیر باید در رأس اهتمامات مسلمانان قرار گیرد. اگر به قرآن کریم و اهل بیت علیهم السلام تمسک جوییم، هیچگاه گمراه نخواهیم شد. امروز استکبار به خوبی دریافته است که راز و رمز قدرت و وحدت ما در قرآن کریم نهفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه فاتح ترکیه تصریح کرد: افراطگرایی و تروریسم، تعادل فردی انسان ها و جوامع را برهم میزند و مانع درست فکر کردن و درست عمل کردن و جریان زندگی در چارچوب یک رابطه سالم می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اقتصاد در حقیقت، قوامِ امت اسلامی و نقطه اتکای آن است،گفت: اقتصاد مقاومتی نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. در امت اسلامی، متخصصان و افراد صاحب صلاحیت در امور اقتصادی باید مناصب و پستهای اقتصادی را بر عهده گیرند تا آنها به افراد فاقد صلاحیت واگذار نشود.
حمزه چیونه، خبرنگار اوگاندایی با اشاره به استفاده ابزاری غرب از برخی مسلمانان تأکید کرد، افرادی که هم پیمان غرب تصور میشدند، همانهایی هستند که بیشترین آسیب را دیده اند.
محقق و نویسنده پاکستانی با بیان این که «برادری» پایه و اساس فطرت انسانی بوده و تفرقه به منزله یک تمردّ و سرکشی شیطانی است، تأکید کرد که رعایت «برادری اسلامی» به معنای برخورداری از یک «فطرت پاک» است.
امام جمعه بندرپل اظهار داشت: اسلام پیروان خود را از هر نوع ظلم و ستمگری و به کارگیری شیوه های غیر انسانی در جنگ برحذر میدارد و میگوید اگر مجبور شدید در صف جهادگران قرار بگیرید، از کشتن غیر نظامیان و از شکنجه و آزار اسرای دشمن حذر کنید.
عضو هیئت امنای انجمن علمای مسلمان در رابطه با آزادی فکری و دینی و پذیرش اجتهاد مذهبی اظهار داشت که خداوند، انسانها را از ملتها و قبایل مختلف آفرید که این اختلافات به تکامل منجر میشود.
آخوند رهبر تأکید کرد: اکنون تمام اختلافاتی که بین مسلمین است ناشی از توطئه یهود و صهیونیسم است و اخیراً هم در کشور سوئد قلب مسلمانان رنجیده شد که محرکش یهود بود.
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم اظهار داشت: باید بدانیم که در گفتوگو هدف، تبیین و اقناع است و نمیخواهیم افکار و اعتقادات شخصی را به یکدیگر القا کنیم.
رئیس موسسه فرهنگی البلاغ کویت اظهار داشت که تلاش برای تحقق وحدت و تقویت همبستگی میان امت اسلامی یکی از مهمترین واجبات و تکالیف بر روی دوش مسلمانان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: مسلمانان نباید در ارتباط و گفتوگو به یکدیگر طعنه بزنند، توهین کنند، تحقیر و یا تهدید کنند چراکه باتوجه به سوره توبه آیه 79 مورد غضب الهی قرار میگیرند و عذاب بزرگی در انتظار آنان خواهد بود.
اندیشمند ترکیه ای تاکید کرد: به طور طبیعی انسان ها بر اساس سطح و شرایط فرهنگی و جغرافیایی خود متفاوت می اندیشند اما میبایست این تفاوت ها را در راستای فرمایش خداوند به رحمت تبدیل کنند.
استاد دانشگاه فرانسه گفت:ما باید از مشارکت نسل جدید در صحنه های اجتماعی بهره ببریم و از آنها در تمامی فرایندها بر اساس آموزههای قرآنی استفاده کنیم و تاریخ جدید اسلامی را برای جوامع مسلمان بر اساس برادری، وحدت، همبستگی و اتحاد رقم بزنیم.
آیتالله رضا استادی، محقق و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکیدکرد: اگر همه قبول کنند که باید معارف را از کتاب خدا و اهل بیت پیامبر(ص) بگیریم، تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان ناکام میماند.
استاد دانشگاه الجزایر تأکید کرد: یکی از استراتژیهای غرب برای تفرقهافکنی میان مسلمانان، هدف قرار دادن وحدت دینی است. دشمنِ غربی بر روی موجِ «تکفیر» سوار شد تا برنامههای خود علیه مسلمانان را اجرایی سازد.
مدیر مجلس فرهنگ و رسانه اسلامی انگلستان اظهار داشت: ما مسلمانان معتقدیم که همه ارزشهای اسلام قبل از اینکه ارزشهای اسلامی باشند، در درجه اول ارزشهای انسانی هستند؛ چراکه دین اسلام برای انسان از طرف خداوند آمده و اين تعاليم بر ارزش های انسانی تاكيد دارد.
نماینده اتحادیه سادات در استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: تقریب اندیشه و مطالعات تطبیقی، تلاشی همگرایانه برای بررسی و تحلیل عقاید و مسائل قدیم و جدید جهان اسلام است که با روشهای علمی و روزآمد در بستر خردورزی و تعقل در منابع اصیل و تمسک به سه گانه قرآن، سنت و عترت، تقریب حداکثری در اندیشه و نظر پدید آمده، سطح مشترکات افزایش یافته و حد اختلافات کاهش ...
استاد دانشگاه اصول دین تهران اظهار داشت: آنچه که از عملکرد پیامبر(ص) در طول دوران زمامداری ایشان در دست است، همگی گویای رویکرد مدبرانه حضرت در مسیر رسیدن به یکپارچگی و پرهیز از تنازع است.
استاد دانشگاه و پژوهشگر دینی تاکید کرد: مسلمانان تنها با چنگ زدن به ریسمان الهی است که می توانند نقشه های دشمنان را نقش بر آب کرده و یک سد قوی و متحد در برابر آنها شکل داده که حتی تصور نفوذ به آن را نداشته باشند.